""

Emekliye ayrılan orman personellerine veda yemeği « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:04

Emekliye ayrılan orman personellerine veda yemeği

Orman ve Su İşleri Yozgat İl Müdürlüğünden emekli olan 10 personel için veda yemeği düzenlendi.

Emekliye ayrılan orman  personellerine veda yemeği
Son Güncelleme :

18 Aralık 2017 - 7:00

Orman ve Su İşleri Yozgat İl Müdürlüğünde düzenlenen Programa; Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Orman ve Su İşleri Yozgat İl Müdürü Cihan Eğilmez, Öz Orman – İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, müdürlük çalışanları ile emekliye ayrılan personeller katıldı.
Programda konuşma yapan Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, sendika üyeleri ile birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik beraberlik açısından Orman ve Su İşleri Müdürlüğü personellerinin oldukça tutkun olduklarını söyledi. Sendikanın Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin ve İl Müdürü Cihan Eğilmez, yaptığı konuşmalarda kurum çalışanlarının öneminden bahsederek emekli olanlara başarılar diledi.
Yemek sonrası emekliye ayrılan personellere günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.