Önceki gün akşam saatlerinde bir kaza sonucu hayatını kaybeden 6. Sınıf öğrencisi Emirhan Deniz, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı.
Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz ve Belediye Başkanı Ahmet Öçal, 12 Yaşında hayatını kaybeden Emirhan Deniz’in cenazesine katıldı. Karapınar Köyü eski muhtarı Şerafettin Deniz’in oğlunu, elim bir kaza hayattan kopardı.
Acılı aileye taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Ali Açıkgöz: “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Öçal ile beraber ailemizin acısını paylaşmak için Karapınar köyümüzdeydik. Çok büyük bir acı. Saraykent, pırıl pırıl bir evladını yitirdi. Öğretmenleri, arkadaşları ve Saraykentliler, genç kardeşimizi dualarla ebediyete uğurladı. Rabbimiz ailesine sabr-ı cemil ihsan eylesin. Bu büyük acı karşısında dayanma gücü versin. Günahsız bir yavrumuzdu. İnşallah kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olacaktır.” dedi. Haber Merkezi
Emirhan Deniz dualarla toprağa verildi
Önceki gün akşam saatlerinde bir kaza sonucu hayatını kaybeden 6. Sınıf öğrencisi Emirhan Deniz, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı.

