""

Emniyet personeli ile servis şoförleri halı sahada buluştu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:56

Emniyet personeli ile servis şoförleri halı sahada buluştu

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kentte hizmet veren okul servis şoförleri ile halı sahada dostluk maçı yaptı. 

Emniyet personeli ile servis  şoförleri halı sahada buluştu
Son Güncelleme :

01 Kasım 2017 - 7:00

2017-2018 eğitim öğretim yılı başlamadan taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisi hizmeti yapan servis şoförleriyle düzenlenen seminerde bir araya gelen ve şoförlerin trafikte uymaları gereken konuları anlatan Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şimdi de halı sahada, dostluk maçında servis şoförleriyle bir araya geldiler. Maçın başından itibaren dostluk havasında geçen karşılaşmayı emniyet ekipleri 12-8 kazandı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin sosyal etkinlikler kapsamında, bu tür faaliyetleri diğer esnaflarla da ilerleyen günlerde birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla devam ettirecekleri öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.