""

En büyük sendika Hizmet-iş « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 12:16

En büyük sendika Hizmet-iş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan işkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2021 Temmuz ayı istatistikleri açıklandı.

En büyük sendika Hizmet-iş
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2021 - 17:08

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Sendikamız en büyük işçi sendikası olma özelliğini koruduğunu belirterek açıklanan istatistiklere göre, HİZMET-İŞ’in üye sayısı 238 bin 860’e ulaştığını söyledi.
Başkan Zararsız, yaptığı açıklamara “Genel İşler İşkolunda çalışan toplam 876 bin 149 emekçinin yüzde 27,27’sini temsil eden HİZMET-İŞ Sendikamız, Genel İşler İşkolu ve ülkemizin en büyük işçi sendikası konumunu başarı ve onurla devam ettiriyor. HAK-İŞ Konfederasyonumuz ise HAK-İŞ Konfederasyonu, işçilerin güvenini kazanmaya devam ederek istikrarlı büyümesini sürdürüyor. HAK-İŞ, Ocak 2021’de 711 bin 295 olan üye sayısını 730 bin 516’ya yükseltti. HAK-İŞ, Türkiye’nin en büyük emek konfederasyonu olma yolunda ilerliyor. HİZMET-İŞ Sendikamıza inanan, güvenen ve bu yolda bizimle beraber yürüyen bütün emekçi kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Bu başarılara ulaşmamızda emeği geçen, HİZMET-İŞ’in onurlu ve ilkeli mücadelesini omuzlayan tüm HİZMET-İŞ teşkilatına, HİZMET-İŞ mensuplarına gönülden teşekkür ediyoruz. Elde ettiğimiz her başarıyı yeni hedeflerimize ulaşmak için bir başlangıç noktası olarak görüyor, Daha büyük ve daha güçlü bir HİZMET-İŞ için çalışmaya, işkolumuzdaki bütün emekçileri HİZMET-İŞ çatısı altında örgütlenmeye davet ediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.