""

En iyi ilaçlama firması seçildi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 14:08

En iyi ilaçlama firması seçildi

Türkiye’nin en iyi ilaçlama firmasını belirlemek amacıyla SOSAR’ın yaptığı ankette, Yozgat’ın tecrübeli firması Sürmeli grup İlaçlama dezanfektan birinci seçildi. Şirket yöneticisi Haydar Demirer, anket şirketinden belgesini aldı.

En iyi ilaçlama firması seçildi
Son Güncelleme :

20 Ocak 2022 - 17:30

Türkiye’nin en iyi ilaçlama firmasını belirlemek amacıyla SOSAR’ın yaptığı ankette, Yozgat’ın tecrübeli firması Sürmeli grup İlaçlama dezanfektan birinci seçildi. Şirket yöneticisi Haydar Demirer, anket şirketinden belgesini aldı.
Türkiye’nin ilk ve tek resmi sosyal medya araştırma şirketi SOSAR’ın, aralarında Yozgat firmasının da yer aldığı ilaçlama ve dezenfektan firmalarının bulunduğu ‘Türkiye’nin en iyi ilaçlama ve dezenfektan firması’nın sorulduğu anket çalışması sonuçlandı.
BİNLERCE OYLAMA NETİCESİNDE BELİRLENDİ
Yozgatlı İş İnsanı Haydar Demirer’in sahipliğini yaptığı, Türkiye’nin köklü firmalarından olan Sürmeli grup İlaçlama dezanfektan firmasının da yer aldığı ankete 3 bin ilaçlama firması arasından seçilen en iyi 4 firmanın katılımı sağlandı.
Ankete binlerce oylama yapılırken, Sürmeli grup İlaçlama dezanfektan kullanıcıların büyük çoğunluğunun oyunu alarak “Türkiye’nin En İyi İlaçlama ve Dezenfektan” firması seçildi. Anketin sonuçlanmasının ardından başarı belgesi düzenlenen törenle SOSAR Başkanı Can Uzunkök tarafından Haydar Demirer’e takdim edildi.
Demirer tören sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en iyi ilaçlama dezanfektan firması seçilmeleri için oy kullanan tüm katılımcılara teşekkür ederek, yıllardır taviz vermeden sürdürdükleri kaliteli hizmet anlayışından kesinlikle vaz geçmeyeceklerini söyledi.
Yozgat’ta kurulan ve ülkenin farklı noktalarında önemli kurum ve kuruluşlarına hizmet veren Sürmeli Grup İlaçlamanın tecrübeli bir kadroya ve yaygın bir hizmet ağına sahip olduğunu aynı zamanda temizlik ambalaj malzemeleri ve ekipmanları konusunda Türkiye geneli hizmet verdiklerini ve hobi olarak Yozgat 66 markasında tescil ettirerek kahve ve kolonya üretimi yaptıklarını ifade etti. Demirer, anket sonunda aldıkları belge ile verilen emeğin karşılığını bir kez daha almanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Haydar Demirer, anketi düzenleyen Sosyal Medya Araştırma Şirketi SOSAR’a da teşekkür etti. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.