""

Engelliler Umut Spor Kulübü hazırlıklara başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:13

Engelliler Umut Spor Kulübü hazırlıklara başladı

Tekerlekli Sandalye Basketbol Üçüncü Ligi’nde mücadele edecek olan Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Engelliler Umut Spor Kulübü hazırlıklara başladı
Son Güncelleme :

30 Eylül 2021 - 15:13

Tekerlekli Sandalye Basketbol Üçüncü Ligi’nde mücadele edecek olan Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz sezon pandemiden dolayı gecikmeli olarak başlayan ve ligde Play-Off’ları şansız bir şekilde kaçıran Yozgat temsilcisi yeni sezonda hedefini yine İkinci Lig olarak belirledi. Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Zeynep Ertal Altınkuyu, Engelli Spor kulüplerinin tekerlekli sandalye basketbol branşında Yozgat’ta tek olduğunu hatırlattı.

Bu sene 7’inci senelerinin olduğunu dile getiren Altınkuyu, ‘’2021-2022 sezonu için hazırlıklarımızı tamamlayıp Sorgun Spor Salon’unda antrenmanlarımıza başladık. Hedefimiz her sene olduğu gibi yine yüksek. Azimliyiz, gayretliyiz. Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Devletin yüzü sıcak, Yozgat Valiliği ve Sorgun Belediyesi, başta olmak üzere, Türk Kızılay Sorgun şubesi, Sorgun Ticaret Odası, Esnaf Odaları, Okullarımız, Halk Eğitim Merkezi, Siyasi Partiler, STK’lar kime gitsek bu güne kadar bizi çevirmediler. Bu sene, güzelliklerle dolu sezonumuz olacağını biliyoruz. Yine Yozgat’ımızı engelli sporunda en güzel şekilde temsil edeceğiz. Tüm spor kulüplerine kazasız belasız sezon geçirmelerini temenni ederim.” dedi. Alpaslan DEMİR

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19