""

Ensar buluşmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 12:19

Ensar buluşmaları devam ediyor

Ensar Vakfı Yozgat İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günü düzenlenen Ensar buluşmalarının bu haftaki konuğu Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Karakış oldu.

Ensar buluşmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

08 Aralık 2021 - 18:00

Ensar Vakfı Yozgat İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günü düzenlenen Ensar buluşmalarının bu haftaki konuğu Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Karakış oldu.
Ensar Vakfı Yozgat Şubesinde gerçekleşen programda Karakış, tarafından Saff Suresi anlamı ve tefsiri üzerine sohbet gerçekleştirildi.
Sohbet programına; Ensar Vakfı Yozgat Şube Başkanı Hasan Kandemir, AK Parti İl Başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri ve Ensar Vakfı üyeleri katıldı.
Ensar Vakfı Yozgat Şube Başkanı Hasan Kandemir, her hafta Salı günleri düzenledikleri Ensar Buluşmaları programının bu haftaki konuğunun Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Karakış olduğunu belirterek, güzel ve anlamlı bir söyleşi yaptıklarını söyledi.
Başkan Kandemir, “Ensar sohbetlerimiz her hafta salı günü yatsı namazından sonra konusunda uzman kişiler tarafından veriliyor. Kış mevsimi itibariyle geceler uzun olduğu için bu tür programlarla bizlerde bir anlamda kültür ve geleneğimizi de yaşatmış oluyoruz. Konusunda uzman konuklarımızla farklı konular hakkında bilgi sahibi oluyoruz ve ayrıca sohbetlerimizle de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ensar Buluşmamızın bu haftaki konuğu Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Karakış hocamızdı. Saff Suresi anlamı ve tefsiri üzerine güzel sunumuyla bizleri bilgilendirdi. Ben bu vesile ile değerli hocamıza sohbetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sohbet programlarımızda farklı konu ve konuklarla devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı. Cemil Mermertaş

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.