""

Eroğlu’ndan anlamlı etkinlik « Yeniufuk Gazetesi

30 Haziran 2024 - 01:28

Eroğlu’ndan anlamlı etkinlik

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Engelliler Haftası’nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. Hastanede çalışan engelli personele yönelik düzenlenen pastalı etkinlik, duygusal anların yaşandığı bir buluşma ortamı oluşturdu.

Eroğlu’ndan anlamlı etkinlik
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 18:13

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla hastanedeki engelli personelle bir araya gelerek, onların önemli günlerini kutladı.
Bu anlamlı etkinlik, hem engelli personelin toplumda daha fazla kabul görmesini sağlama amacını taşıyor, hem de onların meslektaşlarıyla daha yakın ilişkiler kurmalarına olanak tanıyarak dayanışma ve işbirliğini güçlendiriyor.
Başkan Eroğlu, yaptığı açıklamada, engelli bireylerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, onların çalışma hayatında daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, engelli bireylerin güçlü yanlarının ön plana çıkarılması ve potansiyellerinin en üst düzeyde kullanılması için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti. /Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.