""

Eski Devlet Hastanesi binasına yıkım kararı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:28

Eski Devlet Hastanesi binasına yıkım kararı

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, eski Devlet Hastanesi binası ve lojmanların yıkılacağını söyledi.

Eski Devlet Hastanesi  binasına yıkım kararı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2018 - 7:00

Yıkım işleminin başlatılması için ihaleye çıkacaklarını söyleyen Kaymakam Davut Sinanoğlu, aynı alana okul yapılmasının planlandığını dile getirdi.
Boğazlıyan halkına yarım asırdan fazla hizmet veren ve yenisinin yapılmasıyla atıl duruma düşen eski Boğazlıyan Devlet Hastanesi yıkılacak. Hastanenin taşınmasıyla birlikte boşalan binanın önümüzdeki günlerde yıkımının başlayacağını söyleyen Kaymakam Sinanoğlu, yıkım için ihale aşamasında olduklarını duyurdu. Mahalle sakinleri tarafından zaman zaman şikayetler geldiğini anımsatan Kaymakam Sinanoğlu, şu an için ihale aşamasında olduklarını ve kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacaklarını anlattı. Kaymakam Sinanoğlu, yıkım sonrasında ise aynı alana okul yapılmasının planlandığını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.