""

Esnaflar’dan dokunuş kampanyasına destek « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:20

Esnaflar’dan dokunuş kampanyasına destek

Kırmızı siyahlı ekibe mali kaynak oluşturmak için başlatılan destek kampanyasına, Bölükbaşı spor tesisleri sahibi Ertuğrul Bölükbaşı, Bozyiğitler dekorasyon sahibi Hüseyin Bozyiğit, 66 kebap işletmecisi Cahit Seçgin, Özlem erkek kuaför sahibi Hamdi Batur ve Dolmuşçular ve Minibüsçüler odası başkanlığı katkı sağladı.

Esnaflar’dan dokunuş kampanyasına destek
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK’nın başlattığı destek kampanyasına bağışlar sürüyor. Yozgat’ın sayılan ve sevilen esnafları da dokunuş kampanyasına destek verdi.
ŞEHRİMİZİN TAKIMINI DESTEKLİYORUZ
Yozgatspor’a vefa yılında dokunuş kapsamında destek ziyaretleri sürüyor. Bu yıl hedefi mutlak şampiyonluk olan Bölgesel Amatör Lig’de ki kırmızı siyahlı temsilcimize Yozgat’ın sayılan ve sevilen esnafları da destek sundu. Bölükbaşı spor tesisleri sahibi Ertuğrul Bölükbaşı her zaman Yozgatspor’un yanında olduklarını ifade etti. Bölükbaşı, “Yozgatspor’un bize nerde ne zaman nasıl ihtiyacı olursa biz hemen orada oluruz. Şehrimizin takımını sonuna kadar destekliyoruz. Sadece dokunuş projesi kapsamında destek sunmayacağız. Karlı havalarda da halı sahamızı Yozgatspor’un emrine vereceğiz. Bir tek takımımız var ona da sahip çıkacağız” dedi. Bölükbaşı, geçtiğimiz sezonlarda da halı sahalarını Yozgatspor’un antrenmanları için tahsis etmişti.
KAMPANYANIN ÖNEMİNE VURGU YAPTILAR
Bozyiğitler Dekorasyon Sahibi Hüseyin Bozyiğit ve Özlem Erkek Kuaförü Hamdi Batur’da destek veren isimler arasındaydı. Esnaflar Yozgatspor için hiçbir zaman ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini ifade ettiler. 66 kebap sahibi Cahit Seçgin ise yapılan bu kampanyanın önemine vurgu yaparak, her türlü destekte bulunacaklarını söyledi. Dolmuşçular ve Minibüsçüler odası başkanlığı da dokunuş kapsamında üretilen kartlardan alarak kırmızı siyahlı kulübün arkasında olduklarını gösterdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.