Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Kayseri’de yapılan TÜBİTAK 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında; Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Orkun Koçak’ın birincilikle dereceye girdiğini belirterek, Orkun’un Türkiye Finali’nde Yozgat’ı temsil edeceğini söyledi.
Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi idarecilerini, öğretmenlerini, öğrenci ve velilerini tebrik eden Yazıcı, “Türkiye Finalinde ilimizi, bölgemizi ve Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezini temsil edecek olan projede emeği geçen Proje Danışman Öğretmenimiz Alper Koçak’ı, sevgili öğrencimiz Orkun Koçak’ı, velilerimizi ve yöneticilerimizi en içten dileklerimizle tebrik ediyorum. Ülkemiz genelinde 11 Bin 350 Proje yarıştığı ve bunlardan Kayseri Bölge Yarışmasına 683 proje başvurusu yapıldı. Bu projelerden 8 alanda 80 proje sergilenmeye hak kazandı. Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezinden, öğrencimiz İbrahim Orkun Koçak, Değerler Eğitimi Alanında Bana Bir Öğüt Verir misiniz? adlı projeyle bölge birinciliği derecesini elde ederek Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı. Bu vesile ile emeği geçenleri, öğrencimizi ve ailemizi bir kez daha tebrik ediyorum.”dedi.
Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi finalde Yozgat’ı temsil edecek
TÜBİTAK 12. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Kayseri’de yapılan Bölge Yarışmalarında dereceye giren Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi İbrahim Orkun Koçak, Türkiye Finali’nde Yozgat’ı temsil edecek.
