Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ferhat Açıkgöz’ün acı günü

Yozgat Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz’ün babası Salih Açıkgöz’ün vefatı, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Yozgat Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz'ün

Sarıkaya ilçesine bağlı Selimli Köyü’nden olan Salih Açıkgöz’ün vefatı, Yozgat Valiliği camiasını derin bir hüzne boğdu. Merhumun cenazesi, ikindi namazını müteakip Selimli Köyü’nde düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze Namazına; Açıkgöz ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel,ilçe kaymakamları, belediye başkanları, valilik çalışanları, ile vatandaşlar katıldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz’e taziyelerini bildirerek başsağlığı diledi.

Bizde Yeniufuk Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, başta İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz olmak üzere kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Ferhat ÖZER

Reklamı Geç