""

FETÖ Operasyonunda 6 Şüpheliye Bylock gözaltısı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:11

FETÖ Operasyonunda 6 Şüpheliye Bylock gözaltısı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PYD operasyonu kapsamında örgütün haberleşme programı olan Bylock, kullandıkları tespit edilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

FETÖ Operasyonunda 6 Şüpheliye Bylock gözaltısı
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: “Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlimizdeki “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üye Olma” suçundan ve FETÖ/PDY Terör Örgütü Üyeleri/Destekçileri tarafından kullanıldığı değerlendirilen örgütün kriptolu haberleşme programı BYLOCK isimli programın kullanıcıları olduğu tespit edilen şahıslara yönelik 31/07/2017 günü saat:08.00 itibariyle yapılan eş zamanlı düzenlenen operasyon ile ilgili olarak; B.E., G.K., Ö.A., Y.K., Ö.B., ve firari durumda bulunan Y.Ç. isimli 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, N.K., S.E.Ö. isimli 2 şahıs firari durumda olup yakalama çalışmaları devam etmektedir. Öte yandan D.A., A.G., ve F.T. isimli şahısların ise ifadeleri cumhuriyet başsavcılığınca alınacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.