Avrupa Yozgatlılar Federasyon Genel Başkanı Veysel Filiz’in Bulgaristan Hamzabeyli sınır kapısında aracında uyuşturucu ile yakalandığı ve tutuklandığı iddia edildi.
Halkweb.com.tr’nin haberine göre, Filiz, 9 Aralık tarihinde Türkiye’den Bulgaristan’a giriş yaparken Hamzabeyli sınır kapısında Gümrük Muhafaza ekiplerinin yaptığı arama sırasında ailesinin de bulunduğu otomobilin bagajında yüksek miktarda uyuşturucu ile yakalandı.
Uyuşturucunun kendisine ait olmadığını ve bagajdaki zuladan bilgisi olmadığını iddia eden Filiz tutuklandı.
BABAMA KOMPLO KURULDU
Avrupa Yozgatlılar Federasyon Genel Başkanı Veysel Filiz’in oğlu Fatih Filiz yaşanan olayla ilgili “belemturktv.com” Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çöl’e yaptığı açıklamada babası Veysel Filiz’e komplo kurulduğunu söyledi.
Bir dönem Brüksel Basın Müşaviri olarak görev yaptığı sırada geçirdiği soruşturma sonrası görevinden açığa alınan eski Brüksel Basın Müşaviri Veysel Filiz’in Bulgaristan Hamzabeyli sınır kapısında kendisininde içinde bulunduğu arabanın zula diye tabir edilen bölümünde yüksek miktarda eroin yakalanması iddiası ile ilgili olarak oğlu Fatih Filiz, Belemtürk Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çöl’e, babası Veysel Filiz’e komplo kurulduğunu söyledi.
Fatih Filiz, 9 Aralık tarihinde meydana geldiği ifade edilen olayla ilgili olarak, “Şuan da bir soruşturma yürütüldüğü doğrudur. Fakat dosyada gizlilik kararı olduğu için süreçle ilgili olarak size fazla tedaylı bilgi veremeyeceğim”.
Belemtürk Genel Yayın Yönetmeni Çöl’ün, Fatih Filiz’e, Halkweb.com.tr’de yayınlanan haberle ilgili ne diyeceksiniz? Sorusuna “Gizlilik kararı olmasına rağmen bu olayın basına sızdırılmış olmasını da anlamış değilim. Sorduğunuz haber sitesinde yayınlanan bilgiler doğruyu yansıtmamaktadır. Ancak olayda ele geçirilen maddelerle babamın herhangi bir şekilde alakası ve bilgisi yoktur. Bu durumun aksini gösterir somut bir delil de dosyada bulunmamaktadır. Ele geçirilen madde miktarı yüksek olduğu için, babam şuan tedbiren tutuluyor. Zira geçmiş dönemlerde babamın çok ön plana çıkması sebebiyle medyada bir infial yaratmaması için bu yönde bir tedbire başvuruldu. Kısa süre içerisinde olayların iç yüzü ortaya çıkacak ve babamın suçsuzluğu anlaşılacaktır.”diye cevap verdi. (Alpaslan Demir)
Filiz’in sınır kapısında uyuşturucu ile yakalandı iddiası
Avrupa Yozgatlılar Federasyon Genel Başkanı Veysel Filiz’in Bulgaristan Hamzabeyli sınır kapısında aracında uyuşturucu ile yakalandığı ve tutuklandığı iddia edildi.
