""

Fırat Kalkanı harekatında yaralanan Yozgatlı asker şehit oldu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:46

Fırat Kalkanı harekatında yaralanan Yozgatlı asker şehit oldu

Suriye’de düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı’nda yaralanan ve Gaziantep’te tedavi gören Yozgatlı sözleşmeli asker Mehmet Ünal, kurtarılamayarak şehit düştü.

Fırat Kalkanı harekatında  yaralanan Yozgatlı asker şehit oldu
Son Güncelleme :

27 Aralık 2016 - 7:00

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Türkiye sınırının terör örgütü ve terör unsurlarından temizlenmesi için 24 Ağustos günü başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı’na katılan birliklerden Tatvan 10’uncu Komando Alayı’nda görevli Yozgat’ın Sorgun İlçesi nüfusuna kayıtlı sözleşmeli er Mehmet Ünal, geçen hafta El Bab’da, DEAŞ’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda ağır yaralanmıştı.
Saldırının ardından önce sınır hattına, ardından ise helikopter ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ünal, bu sabaha karşı tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu.
ŞEHİT SAYISI 38’E YÜKSELDİ
Fırat Kalkanı Harekatı’nın 38’inci şehidi olan Yozgatlı Şehidimiz Mehmet Ünal’ın naaşı, bugün Sorgun İlçesinde öğlen namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.