""

Futbol turnuvası tamamlandı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:20

Futbol turnuvası tamamlandı

Aydıncık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa “Gençlik Haftası” kapsamında düzenlenen, Ortaokullar arası Futbol turnuvası tamamlandı.

Futbol turnuvası tamamlandı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 17:40

Turnuva sonrası ödül töreni gerçekleşti, ödül törenine Kaymakam Alperen Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdür Kamil Akyol, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Şeker ve öğrenciler katıldı.
Ortaokullar arası Futbol Turnuvasında şampiyon olan Baydiğin Ortaokulu, ikinci olan Baydiğin İmam Hatip Ortaokulu ve üçünlü olan Şehir Zemçi Doğan Ortaokulu öğrencilerine yetkililer madalya ve kupalarını takdim etti.
Kaymakam Yıldırım, turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve katılım sağlayan takımlara teşekkür etti./Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19