""

Gazeteciler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:37

Gazeteciler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bir mesajında basın çalışanlarının toplumun vicdanı, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi.

Gazeteciler demokrasinin  vazgeçilmez unsurudur
Son Güncelleme :

10 Ocak 2018 - 7:00

Şenliler, Yozgat ve Türk basın sektöründe görev yapan tüm sektör çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Her meslekte olduğu gibi basın sektöründe de vicdani muhasebenin önemli bir yere sahip olduğunun vurgulayan Şenliler, şunları kaydetti:“Demokrasinin temel taşı olan basının önemi 15 Temmuz 2016 da ülkemizin uğradığı en hain ve en büyük işgal girişiminde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Daha ilk andan itibaren halkı bilinçlendiren ve hainlere karşı sokağa davet eden basın olmuştur. Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadele çağrısını Anadolu’ya duyuran basın çalışanları, günümüzde de aynı misyonu, aynı göre ve sorumluluğu yerine getirmiştir. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru, millet vicdanının sesi olan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.