""

Gazeteciler zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:51

Gazeteciler zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyor

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Gazetecilerin zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, Yozgat ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gazeteciler zor ve meşakkatli  bir görevi yerine getiriyor
Son Güncelleme :

10 Ocak 2018 - 7:00

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Coşkun, “Tabi gazeteciler bizleri bilgilendirmek için gece gündüz her türlü rahatından fedakarlık yapıp bu görevini yapan meslek sahipleridir. O ilin basın mensuplarının o basın medya dünyasının gelişmişlik seviyesi ile ilin gelişmişliği de aynı ölçülüyor. Dolayısıyla başta siyasiler olmak üzere, il yöneticileri olmak üzere Yozgat’ımızın gelişmesini arzu eden herkesin önce basın mensuplarının en üst teknoloji ile en üst seviyede ulusal ve uluslarası seviyede çalışmalarını kolaylaştıracak ve o bölgede hizmet veren basın kuruluşlarının gelişmesini sağlayacak çalışmalar yapması önemli. Bunun arkasına ilin gelişmişliği de zaten kendiliğinden gelecek.”dedi.
“Hepimizin amacı milletimize hizmet etmek. Bu noktada ben en çok hizmet eden meslek grubu olarak basın mensuplarını görmekteyim”diyen Coşkun, şu ifadeleri kullandı: “Gazeteciler mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet eden meslek mensuplarıdır. Gecesi-gündüzü olmayan bir mesleğin erbabıdır gazeteciler. Yozgat’a hizmet aşkı ile görevini yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımın bu önemli günü bekliyor, hastalara şifa, vefat edenlere ise Allah’tan rahmet diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.