""

Gaziler Günü’ne özel program « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 20:25

Gaziler Günü’ne özel program

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Özel Çamlık Bakım Merkezi’nde özel bir program düzenledi.

Gaziler Günü’ne özel program
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 18:01

Programa Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, İl Müdürü Arif Topal ve Polis Eşleri Derneği Başkanı Sevda Tecimer katıldı.
Etkinlikte, gazilerin fedakarlıkları ve ülkemiz için yaptıkları kahramanlıklar vurgulandı. Vali Yardımcısı Halim, “Gazilerimiz, milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için büyük fedakarlıklar gösterdiler. Onların emanetlerini yaşatmak, her birimizin görevidir,” dedi.
İl Müdürü Arif Topal, gazilere yönelik sosyal hizmet projelerinin önemine değinerek, “Gazilerimize yönelik desteklerimizi artırarak, onların hayat standartlarını yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Program, gazilere yönelik düzenlenen etkinliklerle sona erdi.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.