""

Gemlik Yozgatlılar Derneği açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:47

Gemlik Yozgatlılar Derneği açıldı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan Yozgatlılar dernek çatısı altında yeniden toplandı.

Gemlik Yozgatlılar  Derneği açıldı
Son Güncelleme :

22 Kasım 2017 - 7:04

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan Yozgatlılar dernek çatısı altında yeniden toplandı.
Üç yıldır kapalı olan Gemlik Yozgatlılar Derneği, yeni lokalinin açılışıyla tekrar faaliyete geçti. İşkur arasında bulunan dernek binasının açılışına çok sayıda davetli katıldı. Başkanlığını Bayram Kılıç’ın yaptığı dernek lokalinin açılışına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, çeşitli STK temsilcileri, AK Parti ve MHP ilçe yönetimi katıldı.
Başkan Refik Yılmaz, ‘’Yozgatlılar vatanını, milletini seven insanlardır. Ülkesine bağlı insanların bir araya gelmesi, dernekleşmesi Gemlik’e katkı sağlayacaktır.
Dernekler Gemlik’e renk katıyor. Aynı zamanda kültürlerini sonraki nesillere aktarma imkanı sağlıyor. Derneği açan arkadaşlarımıza ilçemiz adına teşekkür ediyor, derneğin Gemlik’e hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.