Yeşilay Yozgat Şubesi düzenlediği iftar programında Bozok Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Yeşilay gönüllüsü olan öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk “Bizlere verdiğiniz desteği oldukça önemsiyoruz” dedi. 23 Nisan Çocuk Bayramında ise Bozok Genç Yeşilaylılar ortaya renkli görüntüler çıkardı.
1920 yılında faaliyete başlayan, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek bağımlılıklarla mücadele eden; ulusal ve uluslararası düzeyde önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olan Yeşilay, Yozgat’ta da faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Üniversite öğrencileri ile birlikte her fırsatta çeşitli etkinliklerde bulunan Yeşilay Yozgat Şubesi bu kez iftarda buluştular. Yeşilay Yozgat Şubesi’nin düzenlediği iftar programına Yeşilay Yozgat Şubesi Başkanı Alp Sinan Ertürk, Yeşilay yönetim kurulu üyeleri ve Yozgat Bozok Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri katıldı.
“Yeşilay olarak, bağımlılıklar ve kötü alışkanlıklarla mücadele etmek amacıyla aktif, dinamik Genç Yeşilay kulüplerimizle 146 üniversitede bağımlılıklara dur” dediklerini ifade eden Yeşilay Yozgat Şubesi Başkanı Alp Sinan Ertürk, bu kapsamda Yozgat Bozok Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu ile çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
Ertürk, bu çerçevede Ramazan ayında üniversitemizde bulunan Yeşilay gönüllüsü öğrencilere yönelik iftar programı düzenlediklerini kaydederek katılım sağlayan öğrencilere teşekkür etti. Ertürk “Yeşilay’a verdiğiniz desteği oldukça önemsiyoruz. Bizde Yeşilay Yozgat Şubesi olarak her zaman sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan ise Yozgat Yeşilay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında da dikkatleri üzerine çekti. Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Cumhuriyet Meydanı’ndaki şenlik programında ortaya birbirinden güzel görüntüler çıktı.
Yeşilay Yozgat Şubesi’nin açtığı stant ilgi odağı olurken, çocukların sevinçleri ise görülmeye değerdi. Şube Başkanı Ertürk yaptığı açıklamada “23 Nisan kutlamaları için biz de Yeşilay Yozgat Şubesi olarak gençlerimizle meydandaydık. Çocuklara hediyeler dağıttık, yüz boyamaları ve parmak boyama yaptık” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi





