""

Genç yeteneklerle yükselişe geçiyor « Yeniufuk Gazetesi

7 Temmuz 2024 - 12:43

Genç yeteneklerle yükselişe geçiyor

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, kulübünün genç yeteneklerle iddialı bir performans sergilediğini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu.

Genç yeteneklerle yükselişe geçiyor
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 18:31

Başkan Aydoğmuş, EMS Sivas Spor U12 takımına transfer olan genç oyuncu Serdar Akif’in başarılı performansını ve kulübün gelecek hedeflerini paylaştı.
Başkan Aydoğmuş, yaptığı açıklamada, “Akdağmadeni Gücü Spor olarak iddialı bir sezon geçiriyoruz. EMS Sivas Spor U12 takımına transfer olan Serdar Akif’in ilk maçında gösterdiği performans bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen başta Serdar Akif’in ailesi olmak üzere, kulüp antrenörümüz Hakan Altın ve kulüp koordinatörümüz İsmet Yaşar’ı tebrik ediyorum” dedi.
Ömer Aydoğmuş, kulübün genç sporcularını teşvik etme ve sportif faaliyetlerle boş zamanlarını değerlendirme konusundaki kararlılıklarını da vurgulayarak şunları söyledi: “İki yıl önce 20 sporcuyla başladığımız bu yolculuğumuzda şu anda 110 sporcuyla yol alıyoruz. 2023 sezonunda 8-12 yaş arası 70 sporcumuzun lisanslarını onaylattık ve bu sayıyı her geçen sezon artırıyoruz. 2024 sezonunda ise 140 öğrenciye ulaştık ve TFF’nin verdiği üst sınır olan 70 lisan daha onaylatma hedefimiz bulunuyor.”
Başkan Aydoğmuş, kulübünün amacının sadece spor alanında başarı elde etmek değil, ahlaklı bir nesil yetiştirme, gençlerin sosyal yaşamlarını geliştirme, öz güvenlerini artırma ve dostluk bağlarını güçlendirme olduğunu belirtti. Ayrıca, takımı hazırlayarak turnuvalara katıldıklarını ve gelecek planlarının TFF’nin genç liglerine katılmak ve yetenekli oyuncuları kulüplere transfer etmek olduğunu ifade etti. /Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19