""

Gençler kurdukları dernekle gençlere yönelik faaliyet sürdürecek « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:02

Gençler kurdukları dernekle gençlere yönelik faaliyet sürdürecek

Derneklere başta olmak üzere STK lara, kamu bütçesinden ayrılan mali yardımlarda öncelik tanınan gençlik, engelliler ve kadın konularında faaliyet yapan dernekler in birer birer yenileri kuruluyor.

Gençler kurdukları dernekle gençlere  yönelik faaliyet sürdürecek
Son Güncelleme :

02 Aralık 2017 - 7:00

Yedi gencin bir araya gelerek oluşturduğu “Akdağmadeni Gençlik Derneği”, kuruluş işlemlerini tamamlayarak, ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Muhammet Turgut başkanlığında göreve getirilen yeni yönetim kurulu, Murat Söylemez, Emre Öz, Hüseyin Yücel ve Mustafa Akar’dan oluştu.
Dernek yöneticileri, gençlere yönelik sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetlerde bulunacaklarını belirterek, gençlerin kişisel, eğitsel, toplumsal, kültürel, sanatsal, sportif ve iletişim gibi konularda gelişmelerine destek sağlamak, gerektiğinde rehberlik etmek diyen başkan Muhammet Turgut, derneğin kurumsal açıdan gereklerini yerine getirdiklerini söyledi.
Akdağmadeni Gençlik Derneği Başkanı Turgut, geleceğin teminatı olan gençliğin ihmale getirilmemesi gereken elzem konuların başında geldiğini ifade ederek “Gençliği, kötü alışkanlıklardan, boş vakitlerden, faydasız uğraşlardan olabildiğince uzak tutarak, bilinçlenmesini ; bedenen, zihnen ve kültürel açıdan gelişmesini ve donanımlı olmasını sağlamak için kurumsallaştık. Bir ve beraber olarak yürüyeceğimiz bu yolda, ecdat kültürüyle mücehhez olmuş bir gençlik için çalışacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.