""

Gençlik kollarında görev değişimi yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 04:03

Gençlik kollarında görev değişimi yapıldı

AK Parti Gençlik Kolları 5. Olağan kongresi yapıldı. Tek aday ile gidilen kongrede mevcut başkan Muhammed Emin Erbek görevi Kazım Emiroğlu Şimşek’e devretti.

Gençlik kollarında  görev değişimi yapıldı
Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 7:00

Büyük Sinem Kültür Merkezinde yapılan kongreye, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, İl Başkanı Celal Köse ve partililer katıldı.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kongrenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, yeni seçilen Kazım Emiroğlu Şimşek’e başarılar diledi.
‘Kadınların ve gençlerin destek vermeği bir siyasi hareketin başarılı olması, hedeflerine ulaşması mümkün değildir’ diyen AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, “İşte bunun için AK Parti içerisinde kadınların ve gençlerin apayrı bir yeri olmuştur” dedi.
Yozgat’ın AK Partiye her zaman en büyük desteği verdiğini dile getiren Fatih Şahin, “Partimizin sarsılmaz kalesi Yozgat’a karşı hükümetimizde vefasını hizmetleri ile sunmuştur. Yozgat’a yaptıklarımız yeter mi? Elbette yetmez. Çünkü Yozgat çok daha fazlasını hak ediyor” diye konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti’nin hem kadınlara hem de gençlere önem verdiğini söyledi.
Soysal, “Bizim partimiz gençliğimize çok önem veriyor. Gençlerimize güveniyor, gençlerimize daha çok önem verdiğini göstermek için de bugün seçilme yaşını önce 30’dan 25’e, 25’ten de 18’e getirdi. Bu gençlere verilen en büyük değerdir” şeklinde konuştu.
Gençliği en fazla önem veren ve güvenin AK Parti olduğun dile getiren Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, “Birilerinin bunlar çocuk, bunlardan bir şey olmaz dediği nokta da AK Partimiz gençlerimize en büyük imkanları sunmuştur. 2023, 2071 hedefleri bu gençlerle olacak. Onun için bu gençlere bu imkanları verdik. Gençlerimizin bu emanete en güzel şeklide taşıyacağından zerre kadar şüphemizi yok” dedi.
AK Parti İl Başkanı Celal Köse, “Bizim davamız hak ile batıl karşı karşıya geldiği zaman haktan yana olmaktır, hakikatten yana olmaktır. İyi ve güzel karşılaştığı zaman iyiden yana olmaktır. Bu dava şuuru ile birlikte çalışmalarımız sürdüreceğiz” dedi.
‘Her yeni kongre, her yeni faaliyet birer işaret fişeği olmalıdır’ diyen eski Gençlik Kolları Başkanı Muhammen Emin Erbek, görev yaptığı süresi boyunca çalıştığı arkadaşlarında helallik istedi.
Erbek, konuşmasında cumhur ittifakı nedeniyle MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.
Yükümüz ağır, yolumuz uzun. Sıradan bir partide il gençlik kolları yönetiminde olmak. Hatta başkanı olmak sıradan bir görev formalite. Ancak bizler tarihin üzerine sorumluluk yüklediği, Dünya’daki bütün mazlumların gözünü umutla diktiği bir yerin, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Bizim görevimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın omzuna yük olmak değil, taşıdığı yüke omuz vermektir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.