""

Gimat’tan 15 Temmuz’da vatandaşlara etli plav ikramı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:57

Gimat’tan 15 Temmuz’da vatandaşlara etli plav ikramı

15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminin 1’inci yıldönümü nedeniyle Yozgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte GİMAT tarafından vatandaşlara etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Gimat’tan 15 Temmuz’da vatandaşlara etli plav ikramı
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 9:45

’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Anma etkinliği, kapsamında GİMAT tarafından pişirilen yemekler Vali Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan, eline aldıkları kepçe ile vatandaşlara dağıtım yaptı.
’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Anma etkinliği, kapsamında Cumhuriyet Alanı’nda hazır bulunan GİMAT Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, vatandaşlara kavurma, pilav ve tulumba tatlısı ikramında bulunduklarını söyledi.
Özışık, ”1 yıl önce bugün asker kılığına bürünmüş hainlerin darbesi ile karşı karşıya kaldık. Milletimiz canı pahasına sokağa dökülerek bu hain girişime dur dedi. 1 ay boyunca tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da halkımız sokaklarda nöbet tuttu. Bizde nöbet boyunca bu kutlu milletimize canı gönülden ikramlarda bulunduk. Bugün bu hain girişim 1’inci yıldönümüne girdik. Yine GİMAT olarak vatandaşlarımıza özel ikram yapalım istedik. Helali hoş olsun. Bizi var eden Yozgat halkına ne yapsak azdır. Yozgatlımız devletinin yanında, bayrağını ve vatanını her zaman savunan aziz bir topluluktur. Allah her birinden razı olsun.” diye konuştu.
Vatandaşlarda GİMAT’a teşekkür ederek bu tür birlikteliklerin önemli olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.