""

GİMAT’TAN Yozgat halkına taze meyve ve sebze « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:21

GİMAT’TAN Yozgat halkına taze meyve ve sebze

Yozgat’ta 11 şubesi ile gıda sektörünün öncü kuruluşu olan Gimat Marketler Zinciri, sebze ve meyve ile sezonunda balığı günlük, taze olarak Yozgat halkına sunuyor. Dünyanın en büyük ikinci büyük hali olan Mersin Hali başta olmak üzere ülkenin farklı yörelerinden sebze ve meyveler taze olarak 7 gün 24 saat boyunca süren yoğun bir trafikle günü birlik olarak Yozgat’a ulaştırılıyor.

GİMAT’TAN Yozgat halkına taze meyve ve sebze
Son Güncelleme :

02 Aralık 2017 - 7:00

Gimat Marketler Zinciri’nde satışa sunulan sebze ve meyve, Mersin, Ankara, Tokat, Amasya ve Çarşamba’dan haftanın 7 günü boyunca günü birlik olarak getiriliyor. Aynı şekilde kış sezonunda gece Karadeniz’in sularında bulunan balık gündüz saat 11.00 gibi Yozgat’ta Gimat tezgahlarındaki yerini alıyor.
DÜNYANIN İKİNCİ
HALİNDEN YOZGAT’A
Dünyanın ikinci büyük hali olan Mersin Hali’nde Gimat Marketler zincirine ait dükkan bulunuyor. Burada görevli kurum müdürü Mehmet Eker’in kontrolünden geçen sebze ve meyveler Yozgat’a gönderiliyor.
Eker, yaptığı açıklamada Mersin’de bahçelerden özenle seçtikleri sebze ve meyveleri, yine özenle ve temiz bir şekilde kamyonlara yükleyerek Yozgat’ta satışa sunulmak üzere gönderdiklerini söyledi.
Mersin halinin dünyanın ikinci hali olduğunu hatırlatan Eker, İç Anadolu’nun göbeğinden Yozgat’tan Mersin’e gelip burada sebze ve meyveyi Yozgatlılara taze sunmanın ayrıcalığını Gimat’la sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Eker, aynı zamanda HALKOP üyesi olduklarını hatırlatarak, Mersin’de Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini sözlerine ekledi.
TÜRKİYE’NİN FARKLI
YÖRELERİNDEKİ SEBZE VE MEYVELER TAZE OLARAK YOZGAT’A ULAŞIYOR
Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık da, Yozgat’a başta Mersin Hali olmak üzere, Ankara, Tokat, Amasya ve Çarşamba’dan haftanın 7 günü 24 saat boyunca Gimat’a ait ekiplerin taze taze meyve ve sebzeleri Yozgat’a getirdiklerini söyledi.
Gimat bünyesinde görev yapan ekiplerin sebze ve meyveleri yerinde görerek seçtiklerini vurgulayan Özışık; “Bahçeden hale, oradan da Yozgat’a sebze ve meyveleri taze taze sunmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 7 gün 24 saat boyunca ekiplerimiz sürekli yollarda ve hareket halinde. Bunun da sebebi ürünleri taze taze Yozgat’a getirip Gimat reyonlarında taze taze satışa sunmaktır” diye konuştu.
AKŞAM KARADENİZ’DE
GÜDÜZ GİMAT’TA
Özışık, aynı şekilde balıkta da günü birlik taze balığı Yozgat’a getirdiklerinin altını çizdi.
“Gece Karadeniz’de denizde, gündüz saat 11.00’de Gimat tezgahlarında her gün taze olarak balık satışa sunulur” diyen Zafer Özışık; “Sezonu itibari ile balıkta da günü birlik taze olarak satış yapıyoruz. Gece Karadeniz’de denizde olan balığı Yozgatlılar gündüz Yozgat’ta saat 11.00’de Gimat marketlerinde taze taze alabiliyor. Halkımızın bu noktada memnuniyeti bizlerin ortaya koyduğu yoğun mesainin karşılığı oluyor. Yozgatlı her şeyin en iyisini hak ediyor, biz de en iyisini sunmanın gayreti ile çalışıyoruz” diye konuştu.
GİMAT YOZGAT’TA
DENGE UNSURU
Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, sebze, meyve ve balıkta tazeliğin yanı sıra fiyat olarak da denge unsuru olduklarını söyledi.
Özışık, Yozgat’ta satışa sundukları bu ürünlerin fiyatlarını halkın alım gücünü göre ayarladıklarını belirterek; “Böylelikle Yozgat’ta sebze ve meyvenin yanı sıra balık satışlarında da fiyatların belirli bir dengede kalmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.