""

Gökhan Ay konseri coşturdu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:31

Gökhan Ay konseri coşturdu

Yozgat Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Sürmeli Etkinlikleri kapsamında sahne alan Gökhan Ay, hemşerilerini coşturdu.

Gökhan Ay konseri coşturdu
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2017 - 11:03

Yozgat Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Sürmeli Etkinlikleri kapsamında sahne alan Gökhan Ay, hemşerilerini coşturdu. Havanın yağışlı olmasına rağmen alanda toplanan Yozgatlılara, birbirinden güzel şarkılar seslendiren Gökhan Ay, kendisinin de Yozgatlı olduğunu hatırlatıp, “Sizlerin alkışları bana her zaman güç ve moral vermektedir. Yağmura rağmen bekleyen tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Gökhan Ay, daha sonra şarkılarını seslendirirken, Cumhuriyet Alanı’nda toplanan kalabalık tarafından şarkılara eşlik edildi. Hareketli parçalarda ise gençler halay çekip, oyun oynadı. Gökhan Ay, popüler parçalar eşliğinde alanda toplanan vatandaşlara eğlenceli saatler yaşattı.
Sahne performansı ile gençleri coşturan Ay, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Gökhan Ay’ın konseri öncesinde ise Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası, ‘Barış Manço’ şarkılarını seslendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.