""

Gönül: Üyelerimizin her zaman yanında olduk « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 23:13

Gönül: Üyelerimizin her zaman yanında olduk

Yozgat Terziler Odası Başkanı Mehmet Gönül, Terziler odası yönetimi olarak bu güne kadar hiçbir üyelerini yalnız bırakmadıklarını belirterek, üyelerinin bütün sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Gönül: Üyelerimizin her zaman yanında olduk
Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat Terziler Odası Başkanı Mehmet Gönül, yaptığı açıklamada, terziler odası seçimlerinin 7 Şubat 2018 tarihinde Çarşamba günü Ekredi Kefalet Kooperatif Binası toplantı salonunda saat 11:00’de yapılacağını belirterek bütün üyelerini oy kullanmak için sandığa davet etti.
Gönül, “Genel kurullar Anayasa ve kanunların öngördüğü şekil ve esaslara göre yapılır. Her dönemde seçilen yönetimler yine kanunlarda belirtilmiş esaslara uygun çalışmak zorundadır. Bu sebeple seçimle gelen yönetim her zaman kanun önünde sorumluluk sahibir. Seçim hiçbir zaman ayrıştırıcı ve ötekileştirici olmamalı, tam aksine birleştirici olmalıdır. Terziler odası yönetimi bu güne kadar hiçbir üyesini yalnız bırakmamış tam aksine bütün sorunlarla yakından ilgilenmiştir. Başkanlığını sürdürdüğüm dönemde Türkiye Terziler Federasyonu yönetiminde Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünmekteyim. Yakın zamanda bakanlık yetkililerinin de katılımı ile Türkiye Terziler Federasyonu organizasyonu ile meslek sorunları, istihdam ve teknoloji konulu çalıştay gerçekleştirilecek. Bu organizasyon İnşallah ekmeğini taştan çıkaran meslektaşlarımızın için hayırlı olur.”dedi.
ÜYELERİMİZE
MASRAF ÇIKARMADAN EN İYİ HİZMETİ
SUNMANIN GAYRETİNDE OLDUK
Üyelerine masraf çıkarmadan en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını vurgulayan Gönül, “Sivil toplum kuruluşları, özellikle de meslek odaları bütçeleri sadece üye aidatları ile sağlanmakta olup yatırım ve yapılacak çalışmalar siz değerli üyelerimizin katılımı ile sağlanmaktadır. Bu güne kadar sınırlı bütçeler ile üyelerimize fazladan yük getirmeyecek ölçüde sekreterlik hizmetleri ve bina hizmeti verildi. Bina ve sekreterlik hizmetleri bütçemizin büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Daha iyi bir mekânda daha konforlu bir hizmet vermek tabii olarak ilk hedefimiz. Ancak yapılacak her yatırım üyelerimize ek bir yük teşkil edecek. Türkiye Terziler Federasyonuna bu konu iletilmiş olup, en kısa zamanda üyelerimize masraf çıkarmadan bu konu çözüme kavuşacaktır.Bu sebeple yapılacak olan seçimin esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenabı Hak’tan niyaz eder, işlerimizde hayırlı bol kazanç dilerim.”temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.