""

Gözler Nevşehir maçına çevrildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:50

Gözler Nevşehir maçına çevrildi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Nevşehirspor’u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Gözler Nevşehir maçına çevrildi
Son Güncelleme :

02 Kasım 2017 - 7:00

Geçen hafta Talasgücü Belediyespor ile berabere kalarak ligde ilk kez puan kaybı yaşayan Yozgatspor’da Teknik Direktör Aydın Yavuz , bu maçın geride kaldığını belirterek sahalarında karşılaşacakları Nevşehirspor maçına yöneldiklerini söyledi.
Ligde tüm karşılaşmaları final havası içerisinde oynadıklarını söyleyen Yavuz, Azatlı maçına hazırlandıkları gibi Nevşehirspor maçına da o ciddiyetle hazırlandıklarını dile getirdi. Yavuz, “Nevşehir maçı için çok ekstra bir hazırlığımız yok.
Her hafta uygulamış olduğumuz antrenman programını uyguluyoruz. Futbolcuyu çok strese sokacak işler yapmıyoruz. Nevşehir takımı da saygı,duyduğumuz, ciddi bir rakip. Futbolcularımıza yapmış olduğumuz analizlerde kimin ne yapması gerektiğini anlatıyoruz. Bütün planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Çalışmalarımız da bu doğrultuda. Başka bir düşüncemiz yok. 1-0 olsun bizim olsun. Nevşehir’i yendiğimiz zaman lig yeniden başlar” dedi.
Yozgat taraftarını da maça beklediklerini ifade eden Yavuz, “Taraftardan tam destek bekliyoruz. Bu çocuklar bunu hak ediyor. Onun için hep birlikte el ele verelim şu maçın üstesinden gelelim” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.