""

GP İl Başkanı Aydoğmuş’tan Darımla’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 09:02

GP İl Başkanı Aydoğmuş’tan Darımla’ya ziyaret

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Selvi ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

GP İl Başkanı Aydoğmuş’tan Darımla’ya ziyaret
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:44

Başkan Aydoğmuş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Darımla ile bir araya geldi.
Başkan Aydoğmuş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Yozgat’ın yetiştirdiği kıymetli insan, değerli abimiz Adem Darımla başkanımızı ziyaret ettik. Yozgat üzerine sohbet ettik. İlgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yozgatlı hemşehrilerimizin siyasette, bürokraside ve sivil toplum kuruluşlarında üst düzey görev almaları bizleri mutlu etmektedir. Sayın başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Başkan Aydoğmuş, Yozgatlıların çeşitli alanlarda üst düzey görevlerde bulunmasının gurur verici olduğunu, Yozgat ve Türkiye için önemli katkılar sağladığını ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, Yozgat’ın gelişimine ve Yozgatlıların dayanışmasına önemli katkılar sunduğunu belirten Aydoğmuş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Darımla’nın Yozgat için yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.
Başkan Aydoğmuş, ziyaretlerin devam edeceğini ve Yozgat için faydalı olabilecek tüm kişi ve kurumlarla iş birliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Yozgat’ın kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Bu tür ziyaretler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor ve daha güçlü adımlar atmamıza olanak sağlıyor,” diye konuştu./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.