""

Güçlü Gross 7. Şubesi dualarla açıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:58

Güçlü Gross 7. Şubesi dualarla açıldı

Yozgat’ta gıda sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Güçlü Gross Merketler Zinciri 7. Şubesini Yerköy’de düzenlenen törende dualarla hizmete açtı.

Güçlü Gross 7. Şubesi dualarla açıldı
Son Güncelleme :

09 Haziran 2021 - 16:54

Yozgat’ta gıda sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Güçlü Gross Merketler Zinciri 7. Şubesini Yerköy’de düzenlenen törende dualarla hizmete açtı.
Yozgat Merkez’de 4, Sorgun’da 1 ve Yerköy’de 2. olmak üzere toplam 7 şubesiyle gıda sektöründe faaliyetini sürdüren Güçlü Gross Marketler zinciri Yerköy’de; Haşim Kılıç Mahallesi Şehit Vedat Özyar Caddesi Namık Kemal İlköğretim Okulu karşısında 2. Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa; Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Güçlü Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Güçlü, Güçlü Gross ortağı İsmail Yılmaz, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa özel indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ UYGUN FİYATLAR DİKKAT ÇEKTİ
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta mağaza gıdadan manava zengin ürün yelpazesi, uygun fiyatlarıyla ilçede alışverişin yine adresi olacağının sinyallerini verdi. Ekonomi ve istihdama sağladığı katkıların yanı sıra hesaplı alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara da kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanı sunuyor. Güçlü Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Güçlü, yaptığı açıklamada; Güçlü Gross olarak; Merkezde 4, Sorgun’da 1 ve Yerköy’e de 2.nci Şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yusuf Güçlü, “Öncelikle açılışımıza katılan başta Yerköy Belediye Başkanı Sayın Ferhat Yılmaz’a ve değerli Yerköylü hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Güçlü Gross olarak yılın belirli günlerinde, haftalarında değil bütün ürünlerde her gün indirim kampanyalarımız olacak. Kısacası müşterilerimiz yılın 365 günü Güçlü Gross’ta indirimlerle buluşacak.”dedi.
YERKÖY’DE KAZANDIĞIMIZI YİNE YÖRKÖY’DE YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ
Yerköy’de kazandıklarını yine Yerköy’e yatırıma dönüştürdüklerini söyleyen Yusuf Güçlü, “Güçlü Gross olarak yaklaşık 2 yıl önce 6.şubemizi Yerköy’ümüze açmıştık. Aradan geçen iki yıllık süreçte vatandaşlarımızın güveni ve ilgisi ile 7. Şubemizi yine Yerköy’e açmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Güçlü Gross olarak amacımız vatandaşımıza kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanı sunmaktır. İlk şubemizi açtığımız günden bu yana bütün şubelerimizde günlük, haftalık ve yılın 365 günü indirimlerimiz devam ediyor. Bu vesile ile bizleri tercih eden bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah dün olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızın bu güvenine layık olarak yeni şubeler açmaya ilimizin ve ilçelerimizin ekonomisine ve istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz. Yerköy’ümüze 2.nci Güçlü Gross Şubemiz hayırlı ve uğurlu olsun.”diye konuştu. (Ferhat Özer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN