""

Gümüş, adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:16

Gümüş, adaylığını açıkladı

Sorgun SS Minitur ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Murat Gümüş, Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Gümüş, adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2017 - 7:00

Murat Gümüş, yaptığı açıklamada, baba mesleği olarak sürdürdüğü şoförlük mesleğinin içinde olduğunu, bu sebeple şoförlerin sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek önümüzdeki aylarda yapılacak olan Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığına aday olduğunu söyledi.
Gümüş, “Şoförler Odası Başkanlığı için arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. İnşallah arkadaşlarımızın desteği ile de çıktığımız bu yolda başarılı olacağız. amacımız şoför esnafına hizmet etmek. Odamızı şoförümüzün hizmetine sunup, hiçbir zaman kendi çıkarımıza kullanmayacağız. İnşallah odamız bizimle birlikte şoförlerin hizmetinde olan oda hüviyetine kazanacak. Oda olarak şoförlerimizin hakkını her yerde en iyi şekilde savunacağız. Akaryakıt, vergi, sigorta, esnafımızın belini bükmektedir. Bunun yanında yaşanan birçok sıkıntı yaşamaktadır. Biz yaşanan sıkıntıları dile getirip, çözümü noktasında ilgili mercilerle görüşeceğiz, sorunlara çözüm arayacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.