Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurbetçi anne ve oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sevindikli mevkiinde Yozgatlı bir ailenin karıştığı feci trafik kazasında, 34 yaşındaki Yeter Atak ile 7 yaşındaki oğlu Emirhan Atak hayatını kaybetti. Kazada aynı araçta bulunan baba M.A. ile ailenin diğer üç çocuğu ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sevindikli mevkiinde Yozgatlı bir ailenin karıştığı feci

Avusturya’nın Viyana kentine dönüş yolculuğuna çıkan Mikail Atak idaresindeki W-13049P yabancı plakalı otomobil, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Sevindikli mevkiinde yol ayrımında yön tabelasına çarptıktan sonra takla attı. Kazanın ardından olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Yeter Atak’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan baba ve çocukların tedavileri sürüyor.
Kazada hayatını kaybeden Yozgat Saraykent ilçesi Sarayözü Mahallesi nüfusuna kayıtlı Yeter Atak ve oğlu Emirhan Atak’ın cenazeleri memleketleri Yozgat’a getirilerek toprağa verilecek.
/ Haber Merkezi

Reklamı Geç