""

Halıköy Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:45

Halıköy Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Halıköy Belediyesi arasında iki yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Halıköy Belediyesinde  toplu iş sözleşmesi sevinci
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2017 - 7:00

Toplu iş sözleşmesi kapsammında ücret zammı birinci yıl birinci altıay için yüzde 10, ikinci altıay için yüzde 7, ikinci yıl birinci altıay için yüzde 7, ikinci altı ay için yüzde 7 artış yapıldı.
Halıköy belediyesinde sosyal haklar hariç 2 Bin 670 TL maaş alan sendika üyesi için ilk altı ay için eline geçecek maaş tutarı 2 Bin 900, TL oldu.
Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, Halıköy Belediye Başkanı Zeki Şimşek’e teşekkür ederek, şunları kaydetti: “ İşçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını ödeyen, alın teri üzerinde pazarlık yapmadan toplu iş sözleşmesini imzalayan Halıköy belediye başkanımız Zeki Şimşek beye sendikamız, şahsım ve sendikamız üyesi işçiler adına teşekkür ederim. İmzalan toplu iş sözleşmesinin sendika üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.