""

Halk Sağlığı tarafından üreme eğitimleri devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:04

Halk Sağlığı tarafından üreme eğitimleri devam ediyor

Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından personeleÜreme Sağlığı Eğitimleri verildi.

Halk Sağlığı tarafından üreme  eğitimleri devam ediyor
Son Güncelleme :

14 Şubat 2017 - 7:00

Eğitimlere, katılan personellerin bilgilerini güncelleyerek sahada daha iyi hizmet sunulması amaçlanıyor.
Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi organizasyonunda yapılan ve 5 modülden oluşan, Eğitim konuları arasında “Üreme Sağlığına Giriş”, “Aile Planlaması Danışmanlığı”, “Güvenli Annelik”, “Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar” “Gençlere Yönelik Üreme Sağlığı Hizmetleri” yer alan Üreme Sağlığı Eğitimleri düzenli olarak verilmeye devam ediyor.
Üreme Sağlığı Eğitimi amacının; üreme sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak ve bu bilinç sayesinde anne ve bebek ölümlerinin azaltılmasınısağlamak ve eğitimlere, katılan personellerin bilgilerini güncelleyerek sahada daha iyi hizmet sunulması olarak belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.