""

Halk sağlığından annelere eğitim « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:39

Halk sağlığından annelere eğitim

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından ülke genelinde “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kurumları” Programı yürütülen program kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi verildi.

Halk sağlığından  annelere eğitim
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 7:00

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Anne sütü ile beslenme ve emzirme, anne ve bebek sağlığı açısından sayısız yararlar içermektedir. Anne sütü ile beslenmenin desteklenmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından ülke genelinde “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kurumları” Programı yürütülmektedir.
Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kurumları Programı Kapsamında Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 02-08 Haziran tarihleri arasında Danışmanlık Uygulamaları Eğitimi düzenlenmiş olup, Yozgat Şehir Hastanesinde eğitimler devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.