""

Hastane çalışanları farklı kültürlerin yöresel yemeklerini tadıyorlar « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 13:15

Hastane çalışanları farklı kültürlerin yöresel yemeklerini tadıyorlar

Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi, Cuma günleri personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla yöresel mutfaklardan yemekleri personeline sunuyor.

Hastane çalışanları farklı kültürlerin  yöresel yemeklerini tadıyorlar
Son Güncelleme :

25 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat Şehir Hastanesi yemekhanesinde bir araya gelen hastane çalışanları, bu hafta Karadeniz mutfağının yemeklerini tattılar. Yaklaşık 450 personelin katıldığı öğle yemeğinde, yemekhane çalışanları bölgenin yöresel kıyafetleri ve kemençe eşliğinde yemekleri personele sunuyor.
Hastane çalışanlarıyla her hafta Cuma günleri öğle yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, “Çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için her hafta çeşitli kültürlerin yöresel yemeklerini personelimize sunuyoruz. Bu sayede hem personelimizle kaynaşmış oluyoruz hem de onların çalışma performansları artıyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.