""

Hastane çalışanları programda bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 18:40

Hastane çalışanları programda bir araya geldi

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan ve hastane yönetimi tarafından düzenlenen programda hastane çalışanları bir araya geldi.

Hastane çalışanları programda bir araya geldi
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 18:07

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan ve hastane yönetimi tarafından düzenlenen programda hastane çalışanları bir araya geldi.
Program’ın açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel, yoğun pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının yorulduğunu belirterek, böylesine güzel bir organizasyonda bir arada olmaktan duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Tinel,”Uzun ve zor bir pandemi süreci yaşadık, çok yorulduk. Böylesi güzel bir organizasyonu hakkettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bir daha böyle zorlu günler yaşamayız, herkese iyi eğlenceler dilerim.” dedi.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan’da sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı her şeyi hak ettiğini vurguladı.
Başhekim Kozan, “Bu güzel gecede her birimden çalışma arkadaşlarımı birlikte görmekten mutluluk duyuyorum. Sizlere moral ve motivasyon kazandırmak, daha verimli çalışmak ve hizmet sunmak için bugün böyle bir gece tertip etmeyi uygun bulduk. Bir arada bulunduğumuz bu gecede yoğun geçen günlerin stres ve yorgunluğundan bir nebze de olsa uzaklaşmanızı diliyorum. Programımızın düzenlenmesinde emeği geçen ve burada bulunan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Etkinliğe katılan sağlık çalışanları düzenlenen bu programdan çok memnun kaldıklarını, belirterek, Yozgat Şehir Hastanesi yönetimine teşekkür etti. Alpaslan DEMİR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.