Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastanede yatan miniklere moral ziyareti

Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) Çocuk Gelişimciler Topluluğu öğrencileri, Yozgat Şehir Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla yürek ısıtan bir etkinlik düzenledi. Topluluk üyeleri, hastane ortamında vakit geçirmek zorunda kalan miniklere hem eğlence hem de sevgi dolu anlar yaşattı.

Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ)

Etkinlik çerçevesinde, YOBÜ öğrencileri Şehir Hastanesi’nin süt çocuğu servisi ve çocuk polikliniğinde yatan çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Bazı öğrenciler, çocukların hayranı olduğu çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyerek oyunlar oynadı, şarkılar söyledi. Miniklerin yüzlerinde tebessüm oluşturan bu anlar, hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz birer hatıraya dönüştü.
“ÇOCUKLARIN GÜLÜMSEMESİ HER ŞEYE DEĞER”
Etkinlik öncesinde YOBÜ Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hamza Öz ve topluluk üyeleri, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan’ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Başhekim Kozan, öğrencilerin bu gönüllü çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocukların moral ve motivasyonu, tedavi süreçlerinde çok önemli bir yere sahip. Bu tür etkinlikler onların iyileşme sürecine katkı sağladığı gibi psikolojik destek de sunuyor. Öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı yürekten kutluyorum.” dedi. / Haber Merkezi

Reklamı Geç