""

Hastanenin bozulan asansörüne vatandaş tepki gösterdi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 10:57

Hastanenin bozulan asansörüne vatandaş tepki gösterdi

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin bozulan hasta asansörü vatandaşların tepkisini çekti.

Hastanenin bozulan asansörüne  vatandaş tepki gösterdi
Son Güncelleme :

30 Haziran 2017 - 7:00

Hasta yakınları asansörlerin sürekli arıza yaptığını iddia ederek yetkililerin bir türlü kalıcı çözüm üretmemesine tepki gösterdi. İsmini açıklamayan bir hasta yakını, asansörlerin devamlı arıza verdiğini belirterek, şunları ifade etti: “Kısa bir süre önce diğer asansör arızalıydı şimdi ise başka asansör arızalı. Sabahtan beri giderilmedi. Burada yaşlı, hasta ve ameliyat olmuş insanlar var.
Diğer asansör var fakat oda dolu iniyor, dolu çıkıyor birkaç seferde ancak kullanabiliyoruz. Hastane yöneticileri neden kalıcı tedbir almıyor? Burası adı üstünde hastane buraya sağlığı yerinde olmayan tedavi amaçlı insanlar geliyor birde asansör çilesi yaşıyor.” diye tepkilerini dile getirdi. Hastane de kısa bir süre öncede yine hasta ve hasta yakınlarını taşıyan asansörün boşluğa düştüğü ve şans eseri büyük bir facidan dönüldüğü belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.