Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayati İnanç, programı yoğun ilgi gördü

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen “Aylık Gönül Söyleşileri” programı çerçevesinde Yazar Hayati İnanç’ın programı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen “Aylık Gönül Söyleşileri” programı çerçevesinde Yazar

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen “Aylık Gönül Söyleşileri” programı çerçevesinde Yazar Hayati İnanç’ın programı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce kişinin katıldığı söyleşiyi Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman da vatandaşlarla birlikte izledi. Yaklaşık 1.5 saat süren söyleşi de İnanç, Divan Edebiyatı şiirlerinden örnekler sunarak hikaye ve anlamlarını da paylaştı.
Divan Edebiyatı şairlerinden Yozgatlı Mehmet Said Fenni Efendi’nin şiirlerini okuyan ve Fenni Efendi’ye methiyeler dizen İnanç, seslendirdiği dizelerle dinleyicileri kimi zaman hüzünlendirdi kimi zaman da gülümsetti.
Program sonunda Yazar İnanç’a teşekkür eden Vali Ziya Polat ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer günün anısına hediye takdim etti. Yusuf BAĞCI

Reklamı Geç