""

Hayrat İnsani Yardım Yozgat Temsilciliğinden Suriye’ye yardım TIR’ı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:40

Hayrat İnsani Yardım Yozgat Temsilciliğinden Suriye’ye yardım TIR’ı

Hayrat İnsani Yardım Temsilciği tarafından Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 16.ncı yardım TIR’ı gönderildi.

Hayrat İnsani Yardım Yozgat Temsilciliğinden Suriye’ye yardım TIR’ı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2017 - 7:00

Hayrat İnsani Yardım Yozgat Temsilcisi Seyfettin Şahin, yaptığı açıklamada, Suriye ve diğer ülkelerde yaşayan ihtiyaç sahibi mazlumlara, yardımları ulaştırmak için yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Suriye’deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Yozgat’tan 16.ncı un dolu TIR’ı gönderdiklerini vurgulayan Şahin, “Hayrat İnsani Yardım olarak Türkiye genelinde Suriye’ye 1382. Yardım TIR’ı gönderdik. Ordumuzun İdlib’e girmesiyle yardım faaliyetlerimizde aralıksız devam etmektedir. Mazlum ve mağdur kardeşlerimize yardım etmeyi kendimize vazife edinmişiz yardımda bulunan kardeşlerimizden Allah (cc) ebeden razı olsun ayrıca yardım TIR’ımızın ulaşımı hususunda nakliyede yardımcı olan Çekerek Belediye Başkanı Sayın Bedrettin Bozkurt’a teşekkür ederiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.