""

Hazırlayacağımız dosyayı Cumhurbaşkanımıza sunacağım « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 05:19

Hazırlayacağımız dosyayı Cumhurbaşkanımıza sunacağım

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse,AK Parti iktidarları döneminde Yozgat’a yapılan ve yapımı devam eden ciddi yatırımların olduğunu belirterek, önümüzdeki günler içerisinde Yozgat’la ilgili hazırlayacağı bir dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacağını söyledi.

Hazırlayacağımız dosyayı  Cumhurbaşkanımıza sunacağım
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2017 - 7:00

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına atanan Celal Köse, bugünlerde hayırlı olsun ziyaretinin yoğunluğunu yaşıyor.
Geçmişte uzun yıllar AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan İl Başkanı Celal Köse, “Yozgat’ımızı birlik beraberlik içerisinde nasıl hak ettiği noktaya getiririz bunun arayışı içerisinde olacağız. Önceki gün bir milletvekilimizle yaptığımız istişareler doğrultusunda şehrimizin tarım ve hayvancılığının yanı sıra sanayisiyle ilgili durum değerlendirmesi yaptık. Şehrimize daha fazla ne gibi yatırımlar yapılabilir konusunda hazırlayacağımız bir dosyayı AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edeceğim. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın Yozgat’a ayrı bir ilgisi ve sevgisi var. Daha önceki bir ziyaretinde bunu Yozgat’ı ‘Marka şehir yapacağım’ diyerek dile getirmişti.”dedi.
MAKAM VE
MEVKİLER GELİP GEÇİCİDİR, ÖNEMLİ OLAN KALICI ESER BIRAKMAKTIR
Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu önemli olanın Yozgat’a kalıcı eserlerin bırakılması olduğunu vurgulayan Köse, Mevlana’nın “Kamil odur ki, koya dünyada eser; eseri olmayanın yerinde yeller eser” sözünü hatırlatarak şöyle devam etti: “Bu makamlar hizmet makamıdır ve bulunduğumuz süre içerisinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız.Kentimizi, başta Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ, olmak üzere, milletvekillerimizle, sivil toplum temsilcilerimizle ve işadamlarımızla bir araya gelerek nasıl kalkındırırız onun çalışması içerisinde olacağız. Biz eğer bu birlikteliği samimi bir şekilde sağladığımız takdirde eğitimden sanayiye, tarımdan hayvancılağa her alanda kalkınma içerisinde oluruz.”
İLİMİZDE YAPILAN
VE YAPIMI DEVAM EDEN CİDDİ
YATIRIMLAR VAR
Yozgat’ta yapılan ve yapımı devam eden ciddi yatırımların olduğunu vurgulayan Köse, “Biz bu yatırımlara yenilerini nasıl ekleriz onun arayışında olacağız. Konumu itibariyle tarım ve hayvancılığa elverişli olan Yozgat’ta buna yönelik neler yapabilir. Örneğin, nohut ilimizde üretiliyor fakat Çorum değerlendiriyor ve bizden aldığı nohutu “Çorum Leblebisi” olarak marka haline dönüştürüyor.
Buna benzer kendi üretimimizin pazarını oluşturmak ekonomik anlamda şehrimize ve ülkemize daha fazla katkı sağlar. İlimizdeki OSB ve kurulacak ikinci OSB’ye ciddi yatırımcıların getirerek Yozgat’ı bu noktada sanayi şehri yapabildiğimiz takdirde ekonominin yanı sıra istihdamına da en büyük katkıyı sağlamış oluruz.
Herkesin bu yöndeki düşünce ve fikirlerini dikkate alarak ortak paydamız Yozgat ve Yozgat’ın kalkınması noktasında buluşturacağız.
Fikirlerimiz sözde kalır uygulamaya geçmediği takdirde maalesef kaybeden biz oluruz, kaybeden şehrimiz olur. Bu yüzden hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek durumundayız.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.