""

Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:46

Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz

Yozgatspor 1959 FK Teknik Sorumlusu Polat Özkan, iki maç üst üste kazandıkları için mutlu oldukların belirterek, “Hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz.”dedi.

Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz
Son Güncelleme :

23 Kasım 2021 - 17:19

Yozgatspor 1959 FK Teknik Sorumlusu Polat Özkan, iki maç üst üste kazandıkları için mutlu oldukların belirterek, “Hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz.”dedi.
Yozgatspor 1959 FK Teknik Sorumlusu Polat Özkan, yaptığı açıklamada takımın son durumunu değerlendirdi. Özkan,“Öncelikle çok mutluyuz, şehrimiz adına mutluyuz uzun zamandır takımımız iki galibiyet üst üstte almamıştı şampiyon olduğumuz yıldan sonra da Yozgatspor şehir olarak bu havayı yakalamamıştı. Yeşil Kaman maçından sonra yakaladı bunun için mutluyuz iyi çalışıyoruz, eksikliklerimizi gideriyoruz, herkes görevini yapıyor. Daha 7 günlük hocayım ikide iki yapmak benim için büyük bir mutluluk Allah izin verirse sezon sonunda inşallah çok farklı şeyler konuşacağız hedefimize doğru gidiyoruz.”dedi.

TAKIMA VE FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM
Takıma ve futbolculara güvendiğini vurgulayan Teknik Patron Özkan, “Takıma geldiğimizde takıma mental ve psikolojik olarak gerekenleri yapacağımızı antrenmanda taktik ve teknik olarak da gerekenleri yapacağımızı biliyorduk. Ancak bilimsel olarak fizik kondisyon sezon başında hazırlık kampını geçirmediğini biliyoruz buna bilimsel olarak şuan için bir şey yapma şansımız yok. Çünkü takım kamp yememiş DSİ maçında zaman zaman oyundan düştük Kaman maçında ilk defa büyük standartlara uygun bir sahada maç yaptık zaman zaman yine fiziksel olarak oyundan düştük. Bu takımın fizik kondisyonunun zayıf olduğunu gösteriyor ve ufak bir Konsantrasyon eksiğinden dolayı da o golleri yedik bize bir ders oldu ve daha iyi olacağız.”diye konuştu.
“Ben takımımla ilk toplantıda bu takımın şampiyon olacağını söyledim”diyen Özkan, “ Takıma şunu söylemiştim bunu yürekten söylüyorum, neler yapacağımızı hoca olarak biliyoruz. Sizi de bu seviyeye getireceğiz demiştik. Zaten takım ilk gittiğimizde şampiyonluk hedefinden çok uzaktı psikolojik olarak Ankara TKİ şuan lider biz ikinciyiz. Ama bir maçımız eksik TKİ’yi bu hafta yeneceğiz. Allah izin verirse liderlik koltuğunu alacağız, sonra da bu ligden şampiyon Yozgat takımlarından birisi çıkacak inşallah bu takım biz oluruz. Bütün şehir beni istedi ben bu takıma geldim yönetimde teveccüh gösterdi bizi isteyen şehri bu hafta maça gelecek ben onlara şunu demiştim DSİ ve Kaman maçını bana bırakın taraftarlarda TKİ maçını da bize bırakın dediler ben iki maçta verdiğim sözü tuttum şehirde sözünü tutsun gelsin maça sonuna kadar bizi desteklesin” ifadelerini kullandı. Alpaslan DEMİR

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19