""

Her zaman seçime hazırız « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:19

Her zaman seçime hazırız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, her zaman seçime hazır olduklarını açıkladı.

Her zaman  seçime hazırız
Son Güncelleme :

21 Ekim 2017 - 9:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, her zaman seçime hazır olduklarını açıkladı.
Yaşar, “Genel Merkezimizle birlikte süreci takip ediyoruz. Biz hazırız. Burası Türkiye. Ne zaman seçim olursa biz o seçime hazırız” şeklinde konuştu.
Yozgat’ın sorunlarının Türkiye Büyük Millet Meclisinde dile getirileceğini vurgulayan İl Başkanı Abdullah Yaşar,Yozgat’ın sorunlarının meclise taşınacağını aktardı.
Yaşar, Parti tarafından soruşturma önergesi hazırlandığını kaydetti.
Yozgat’ın hiç bir sorununu unutmuş, es geçmiş değiliz. Partimizin, Yozgat’a bakış açışı çok olumlu. Her geçen gün Yozgat’a biraz daha olumlu bakıyorlar. Bu konuda en ufak bir gevşeme yok. Bunu önümüzdeki süreç içerisinde sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, önümüzdeki hafta içerisinde bakliyat çalıştayının sonuçlarının açıklanacağını söyledi.
Yaşar, “Bakliyat çalıştayının sonuçları kitaplaştırılacak. Kitap önümüzdeki hafta basılacak. Daha Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimiz önümüzdeki hafta Yozgat’a gelerek, çalıştay sonuçlarını kamu oyuyla paylaşacağız” dedi.
Kongre sürecinin sürdüğünü dile getiren Abdullah Yaşar, iki yılı doldurmadan kongrelerin yapılamadığını hatırlattı.
Yaşar, Aralık ayında İlçe teşkilatlarının kongre sürecinin tamamlanacağını vurguladı.
İl Kongresinin yeni yılda yapılacağını kaydeden Abdullah Yaşar, “Tam olarak gün vermiyorum. Ama 17 Aralık tarihine kadar İlçe kongreleri bitecek” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.