""

Hızlı tren inşaatında köprünün bir kısmının yıkılması dikkat çekti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:22

Hızlı tren inşaatında köprünün bir kısmının yıkılması dikkat çekti

Ankara, Yozgat Sivas Yüksek Hızlı Tren çalışmalarında Yerköy- Sekili güzergahında bulunan köprünün bir kısmının çökmesi sürücülerin dikkatini çekiyor.

Hızlı tren inşaatında köprünün  bir kısmının yıkılması dikkat çekti
Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 7:00

Ankara’dan Yozgat istikametine seyir halinde olan M Arslan isimli sürücü, işi gereği sürekli Ankara’ya seyahat ettiğini belirterek, “Yerköy- Sekili arasında bulunan güzergahta hızlı tren köprüsünün yıkıldığını gördüm. Acaba neden yıkılmış olabileceğini sorgulamak amacıyla da cep telefonu ile çektim. Şuan kış dönemi çalışma yapılıyor mu bilmiyorum ama bu aylarda yapılan inşaat çalışmaları ne kadar sağlıklı sorgulamak lazım. Belki de daha sağlam olması için yıkıp yeniden yapılması gerekiyordu bilmiyorum. İnşallah en kısa sürede tamamlanırda Yozgat’ımızın ulaşım sorununda büyük bir adım atılmış olur.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.