""

Hükümlülere Empati ve iletişim semineri verildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:25

Hükümlülere Empati ve iletişim semineri verildi

Yozgat’ta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile 69 hükümlüye Empati ve İletişim konulu seminer verildi.

Hükümlülere Empati ve  iletişim semineri verildi
Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 7:00

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak ve Psikolog Melek Cihan, cezalarının son 2 yılını denetim altında geçiren hükümlülere Empati ve İletişim konulu eğitim verdi.  Hükümlüler tarafından ilgi ile dinlenen seminerde, Rehber Öğretmen Murat Aydoğan ‘‘Empatik iletişim nedir?’, ‘Empatik iletişim çeşitleri’, ‘İnsanların dünyayı algılama biçimleri’, ‘Sen Dili ve Ben Dili’ konularını anlattı. Seminer çalışması slayt eşliğinde görsel kullanılarak anlatıldı ve Empatik İletişimde farkındalık oluşturmak için video gösterimi yapıldı. Seminer soru cevabın ardından sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.