""

Huzurevinde kandil programı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:50

Huzurevinde kandil programı düzenlendi

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla Alparslan Türkeş Huzurevinde kandil programı düzenledi.

Huzurevinde kandil  programı düzenlendi
Son Güncelleme :

31 Mart 2017 - 7:00

Huzurevinde kalan 60 kadar yaşlıya karanfil dağıtıldı ve ikramlarda bulunuldu. Huzurevi sakinlerine Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından ilahi dinletisi gerçekleştirildi ardından da dua edildi. Düzenlenen programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın eşi Dilek Yurtnaç’ın yanı sıra Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, muhtarlar ve eşleri katıldı. Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, “Huzurevimize şehrimizden yoğun olarak gerek öğrenciler gerekse de yöneticiler ziyarette bulunuyorlar.
Biz yaşlılarımızla bir araya gelmeyi aktif hale getirmek istiyoruz. Bugün ilk defa muhtarlarımız ve mahallelerimizden katılımlar gerçekleşti. Bu etkinlikleri sürekli hale getirmek istiyoruz. Bu gibi etkinliklerle yaşlılarımızı halkla buluşturmak onlar gidemiyorlar biz geliriz parolasıyla hareket ediyoruz. Onlara hak ettikleri değerleri göstermeyi bu programlarla gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.