""

İçme, ailesinin Berat’ı erkekliğe ilk adımını attı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:06

İçme, ailesinin Berat’ı erkekliğe ilk adımını attı

Yozgat’ın tanınan esnaflarından Osman İçme’nin torunu, genç işadamı Abdurrahm İçme’nin oğlu Berat İçme, düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını atmamanın mutluluğunu yaşadı.

İçme, ailesinin Berat’ı  erkekliğe ilk adımını attı
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesislerinde düzenlenen sünnet düğününde Osman İçme, torununun erkekliğe ilk adımını atmasının mutluluğunu kendisi gibi esnaf olan oğlu Abdurrahman ve gelini Nilüfer İçme, yakınları ve dostları ile birlikte yaşadı.
Sünnet düğününe İçme ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu anlamlı günde Berat İçme’nin dedesi, namı diğer Osman Çavuş’u eş, dost ve yakınlarının yanı sıra Seher Vakti Spor ekibi üyeleri de yalnız bırakmadı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan düğünde davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Bizde Yeniufuk Gazetesi olarak İçme Ailesini tebrik ediyor, Berat İçme’ye sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.