""

idris Dişli, Halk Bankası Yozgat Şubesi Müdürlüğüne atandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:38

idris Dişli, Halk Bankası Yozgat Şubesi Müdürlüğüne atandı

Yozgat’ta uzun yıllar Halk Bankası Şubesinde görev yaptıktan sonra yurdun çeşitli illerinde Halk Bankası Şube Müdürü olarak görev yapan İdris Dişli, Yozgat Halk Bankası Şubesi Müdürlüğüne atandı.

idris Dişli, Halk Bankası Yozgat  Şubesi Müdürlüğüne atandı
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2017 - 7:00

1999 Yılında başladığı Yozgat Halk Bankası Şubesinde 10 yıl görev yaptıktan sonra Çorum’un Sungurlu ilçesi Halk Bank Şube Müdürü olarak 4 yıl görev yaptı.
Daha sonra Samsun Çarşamba Halkban Şube Müdürü olarak 3 yıl görev yapan Dişli, aradan geçen 7 yıl sonra memleketi Yozgat’a Halk Bankası Şube Müdürü olarak atandı.
Dişli, memleketinde görev yapmanın Yozgatlıya hizmet etmenin kendisinde büyük mutluluk yarattığını belirterek, gerek personel kadrosu gerekse hizmet kalitesi ile vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.